Ik ben een beroemdheid: dragen de deelnemers make-up? Kijkers beschuldigen Shane Richie en Vernon Kay ervan eyeliner te dragen

26 Nov 2020

Ik ben een beroemdheid: dragen de deelnemers make-up? Kijkers beschuldigen Shane Richie en Vernon Kay ervan eyeliner te dragen

Ik ben een beroemdheid ... haal me hier weg! is een show die beroemde gezichten ziet sluimeren in minder dan smakelijke omstandigheden.

De sterren melden zich aan om te leven zonder luxe, en vaak zonder lekker eten, allemaal voor ons kijkplezier.

Dit jaar hebben sommige kijkers echter de sociale media bezocht om hun mening te geven over de vraag of sommige beroemdheden daadwerkelijk make-up dragen in het kasteel.

Ontvang exclusieve verhalen over beroemdheden en fantastische fotoshoots rechtstreeks naar je inbox met de dagelijkse nieuwsbrief van OK! Je kunt je bovenaan de pagina aanmelden.

Een kijker ging naar Twitter om te vragen naar presentator Vernon Kay en EastEnders-ster Shane Richie en schreef: "Dragen de jongens eyeliner ?? #ImACeleb."

Een ander voegde toe: "#ShaneRichie draag je eyeliner?"

Een derde was gericht op de vrouwen in het kamp, ​​voornamelijk Coronation Street-actrice Beverley Callard en omroep Victoria Derbyshire .

Ze schreven: "Vrij zeker dat Beverly en Victoria eyeliner en mascara dragen. Mag dat dit jaar? #ImACeleb. "

En een andere Twitter-gebruiker ging in op de vermeende make-up van Paralympische atleet Hollie Arnold en vroeg: "Ik wil gewoon weten welk merk eyeliner je vrouw Hollie off imaceleb draagt, omdat het deze HELE aflevering heeft overleefd."

Het dragen van make-up is eigenlijk verboden in de show, maar er zijn enkele controverses hierover geweest in eerdere series.

Vorig jaar kwam Good Morning Britain-presentatrice Kate Garraway onder vuur te liggen door kijkers die dat wel ze droeg een volledig gezicht met make-up voor een Bushtucker-proces.

Men schreef: "Waar heeft Kate opeens al deze make-up vandaan? Homegirl zit midden in een Australische jungle met een vol smokey eye."

Terug in de serie 2017 mocht de voormalige Made In Chelsea-ster Georgia Toffolo eigenlijk foundation op haar gezicht dragen vanwege het feit dat ze leed aan acne, wat een medisch probleem is.

In een interview met The Sun legde ze uit: "Ik ben door de jaren heen zo vaak bij de doktoren geweest. Het is een medisch probleem en ik gebruik al zes maanden sterke tablets om er vanaf te komen.

“Dus de showbazen waren het erover eens dat ik, omdat het een medisch probleem was, foundation op een keer per dag in de ochtend. ”