Keith Urban pronkt met nieuwe tribale tatoeages tijdens de 56e Country Music Awards

19 Apr 2021

Keith Urban pronkt met nieuwe tribale tatoeages tijdens de 56e Country Music Awards

Keith Urban trad zondag op en trad op tijdens de 56e Academy of Country Music Awards in de Grand Ole Opry in Nashville, Tennessee.

En terwijl hij op het podium stond, droeg de in Nieuw-Zeeland geboren countryzanger een nieuwe tribale tatoeage op zijn rechterhand.

Keith, 53, toonde het ontwerp terwijl hij de microfoon vastgreep tijdens de ceremonie.

De eerste De American Idol-rechter had de tatoeage geïntroduceerd in een video vanuit zijn basis in Sydney, Australië, slechts een maand eerder in maart.

Hij droeg een donkerblauw blazerjack met zwarte voering rolde rond zijn onderarmen, de nieuwe inkt viel op.

Twee van Keiths tatoeages op dezelfde arm zijn opgedragen aan zijn vrouw Nicole Kidman, waaronder de armband in tribale stijl met de initialen 'NMK' voor 'Nicole Mary Kidman'.

Hij heeft ook een ingewikkelder ontwerp op zijn rechter biceps dat is een uitgebreide hartvormige kuif met een spandoek in het midden met de tekst 'Nicole'.

Keith heeft ook een phoenix-tatoeage in tribale stijl op zijn linkeronderarm, een zon op zijn borst, een adelaar op zijn rechterschouderblad, een tribal-ontwerp op zijn linkerbiceps en het woord 'love' op zijn linkerschouderblad.

Keith en Nicole ontmoetten elkaar op een G'Day LA-evenement in Los Angeles in januari 2005, voordat ze in mei trouwden in Manly, Sydney 2006.

Ze delen dochters Sunday Rose, 12, en Faith Margaret, 10.

De Hollywood-actrice was van 1990 tot 2001 eerder getrouwd met acteur Tom Cruise. Ze adopteerden dochter Isabella, nu 28, en zoon Connor, nu 26.

Keith wordt coach in het komende seizoen van The Voice Australia.

De zangwedstrijd had onlangs een opschudding van beroemdheidstalent toen het bewoog van kanaal negen naar kanaal zeven.

Hij wordt vergezeld door Rita Ora, Jessica Mauboy en Guy Sebastian.

Meer lezen