Kelsea Ballerini vertelt over niet genoeg eten tijdens prijsuitreikingen

19 Apr 2021

Kelsea Ballerini vertelt over niet genoeg eten tijdens prijsuitreikingen

Net voor de uitreiking van de Country Music Awards op zondag, vertelt country-superster Kelsea Ballerini over haar verleden met prijsuitreikingen.

De 27-jarige zangeres deelde zaterdag een throwback snap uit 2015, voordat ze haar allereerste Academy of Country Music Awards bijwoonde.

The Legends hitmaker zei ook dat ze vroeger niet genoeg at tijdens het prijzencircuit.

Ze heeft een foto gedeeld van zichzelf met een glas rode wijn, terwijl ze zich herinnerde hoe ze gewoon niet at om er mager uit te zien op de rode loper.

'Voor mijn eerste ACM Awards in 2015, ook een van mijn eerste rode tapijten, ik herinner me dat ik een aantal 'sapreinigingen' (niet eten) deed in de aanloop naar de hit, in de hoop dat ik er mager uitzag om me waardig te voelen om daar te zijn, 'begon Ballerini en emoji met fronsend gezicht.

'Ik worstel nog steeds met het lichaamsbeeld, MAAR vandaag heb ik mijn lichaam goed gevoed en bewogen, en ik kijk ernaar uit om morgenavond een jurk aan te trekken en op het podium te staan, wetende dat mijn waarde niet anders is dan hoe ik me voel,' voegde ze eraan toe.

'En ik ben trots op die vooruitgang. Tot morgen, 'besloot ze met een emoji met een wit hart.

Ballerini deelde ook enkele kiekjes en boemerangvideo's voor haar voorbereiding op de awards-show met visagist Kelsey Deenihan Fisher.

Ze deelde ook foto's op de rode loper met haar smaragdgroene gezichtsmasker dat paste bij haar aangepaste jurk van Dolce & Gabbana die ze droeg de rode loper.

Ze deelde ook een foto van haar 'knappe date', echtgenoot Morgan Evans, die haar een kus gaf op de wang.

Tijdens de prijsuitreiking zong ze haar gloednieuwe nummer Half of My Hometown met Kenny Chesney, waarbij de zangeres naar Instagram ging om hem te bedanken voor zijn optreden met haar .

'Blijf of vertrek een deel van mij zal altijd de helft van mijn geboorteplaats zijn. Mijn lieve vriend en geboorteplaats held @KennyChesney, jij die meedoet aan dit nummer betekent alles voor mij, 'begon ze.

'Dankjewel @acmawards dat we het op de @opry-fase hebben laten debuteren, en jullie kunnen het bij country beginnen aan te vragen radio morgen ', concludeerde ze.

Ballerini was in de prijzen voor Female Artist of the Year bij de ACM Awards, samen met Miranda Lambert, Ashley McBryde en Carly Pearce, hoewel Maren Morris uiteindelijk won.

De zanger bracht in 2020 twee albums uit, het eerste Kelsea in maart en het tweede Ballerini in september.

Lees meer