Ranvir Singh toont gewichtsverlies in een prachtige, nauwsluitende jurk

26 Nov 2020

Ranvir Singh toont gewichtsverlies in een prachtige, nauwsluitende jurk

Ranvir Singh plukt de vruchten van het verschijnen op Strictly Come Dancing - ze beheerst niet alleen elke week moeilijke dansen, maar ze wordt ook veel fitter in het proces.

Geen wonder dus dat ze donderdagochtend een enorme glimlach op haar gezicht had toen ze haar recente gewichtsverlies liet zien in een prachtige, nauwsluitende paarse jurk van Star by Julian MacDonald bij Debenhams.

MEER: Strictly's Giovanni Pernice 'reageert op Ranvir Singh dating geruchten'

De opvallende levendige tint complimenteerde Ranvir's huidskleur prachtig, terwijl de diepe duik en ingesnepen taille haar benadrukte bijgesneden figuur. Wat meer is, het is nu slechts £ 22,50 in de Black Friday-uitverkoop - en het verkoopt snel!

De speler laden ...

BEKIJK: Ranvir Singh onthult duizelingwekkend gewichtsverlies

Online gedeeld door ITV-stylist Debbie Harper (die ook bekend staat als 'Debbie Jurken' op Instagram) fans waren snel enthousiast over de 'prachtige' nieuwe look van Ranvir.

'Ik hou van de jurk, past goed bij je figuur', gecomplimenteerd. Een ander schreef: "Wow, je ziet er geweldig uit. Nooit gedacht dat je hoe dan ook moest afvallen, maar je ziet zeker een verlies van al dat dansen."

MEER: Ranvir Singh onthult dat Susanna Reid haar deze waarschuwing gaf over Strictly

LEES: Strictly's Janette Manrara schrijft emotionele boodschap na 'stoere' verjaardag

Ranvir heeft twee kledingmaten laten vallen

Verscheen vorige week op Good Morning Britain, Ranvir onthulde dat ze in twee weken tijd twee kledingmaten heeft laten vallen dankzij haar run op Strictly.

"Ik realiseerde me net dat ik in twee weken tijd twee kledingmaten heb laten vallen. Er is dus zeker iets veranderd, "deelde de 43-jarige op de show. Waarop gastheer Piers Morgan grapte: "You're hot baby."

Star by Julien MacDonald Belted Dress, £ 22.50, Debenhams

SHOP NU

Deze week gaf Ranvir toe dat ze niet stopt met werken aan haar routines - zelfs als ze slaapt!

"Ik beweeg letterlijk in mijn slaap", vertelde de ster in een interview met The Mirror. "Mijn benen bewegen in mijn slaap en spelen het hele ding keer op keer na."

"Je hele lichaam voelt het en je wordt 's nachts wakker met kloppende voeten en dan weet je wat je bent' ik heb echt hard gewerkt, zoals Giovanni steeds zegt: 'Als het niet ongemakkelijk is, is het niet goed.' "

Vind je dit verhaal leuk? Meld u aan voor onze nieuwsbrief om andere soortgelijke verhalen rechtstreeks in uw inbox te ontvangen.