Henry Cavill brak de enge hamstringblessure die hij op de set had opgelopen

17 Apr 2021

Henry Cavill brak de enge hamstringblessure die hij op de set had opgelopen

Henry Cavill heeft al uitvoerig gesproken over het harde werk dat nodig is om zijn lichaam te transformeren en zijn eigen stunts uit te voeren voor The Witcher van Netflix, maar hoe voorbereid je ook bent, je kunt nog steeds gewond raken - zoals hij maar al te goed weet . In een recente Instagram-video deelde de acteur hoe hij zijn hamstring verwondde tijdens het filmen van het aankomende tweede seizoen van de show, waarbij hij tijdens een sprint een ernstige scheur in zijn linker hamstring opliep.

"Mijn fysiotherapeut vertelde me dat als de scheur was nog erger, het zou een breuk zijn geweest, "zei hij." Dat betekent dat de pees en de spier het bot verlaten, wat echt nogal smerig zou zijn. "

Cavill ging in detail in op het precieze plan dat hij volgt om het genezingsvermogen van zijn lichaam te maximaliseren, beginnend door elke dag tussen 4 en 5 uur 's ochtends wakker te worden voor een aerobe spoeling met zijn fysiotherapeut Freddie. " ik liggend op een bed met kleine elektrische ladingen die door mijn linker hamstring gaan, en hij masseert beide spieren om er zeker van te zijn dat ze niet te strak zijn. "

Vervolgens demonstreerde hij zijn dagelijkse hersteltraining. Na een rustige warming-up van 10 minuten op de hometrainer om zijn beenspieren te activeren, voert hij horizontale hamstring-curls uit om de biceps femoris (het punt van de blessure) te versterken, en kuitverhogingen om zijn hardloopefficiëntie, explosiviteit en veranderingsvermogen te verbeteren richting snel.

Vervolgens gaat hij over op kabelheupflexies om de kracht in de voorste ketting te vergroten, verhoogde zijplanken om de heupgewrichten te trainen en een reeks dynamische rekoefeningen en oefeningen om de coördinatie en mobiliteit te verbeteren. Cavill rondt de training af met een run van 15 minuten en tot slot een sprint, waarbij je stapsgewijs snelheid opbouwt bij elke sessie.

Een bericht gedeeld door Henry Cavill (@henrycavill)

Probeer 200+ trainingsvideo's voor thuis van Men's Health, Women's Health, Prevention en meer op All Out Studio 14 dagen gratis!