Keith en Mickey eren zorgverleners bij ACM Awards

19 Apr 2021

Keith en Mickey eren zorgverleners bij ACM Awards

Toen countrysterren en gastheren Keith Urban en Mickey Guyton het podium betraden voor hun openingsmonoloog bij de American Country Music Awards op 18 april, bedankten ze de mensen die de wereld door de coronaviruspandemie heen hielpen: gezondheidswerkers.

"We hebben allemaal zoveel meegemaakt, maar ik kan met trots zeggen dat we allemaal op de terugweg zijn", Keith, die onlangs samenwerkte met Taylor Swift aan haar opnieuw opgenomen countryalbum Fearless (Taylor's Version), zei terwijl hij op het podium stond in de Grand Ole Opry. "En we hebben het gedaan met veel strijd en veel hulp."

Mickey gebaarde toen naar de gemaskerde, gevaccineerde gezondheidswerkers die de ACM's uitnodigden om zich bij het publiek aan te sluiten.

"Mijn zus is verpleegster en ze heeft me zoveel verteld over waar jullie mee te maken hebben gehad," legde Mickey uit. "Jullie zijn op dit moment ons leger en dit zou niet mogelijk zijn zonder jullie. Dus heel erg bedankt."

ACM Awards 2021: zie elke ster

Eerder deze week sprak Mickey met E! Nieuws over hoe de ACM's inclusiviteit promoten nadat ze hadden aangekondigd dat zanger Morgan Wallen, die voor de camera werd vastgelegd terwijl hij het N-woord zei, niet was uitgenodigd om deel te nemen aan de show.

"Ik denk dat het onderwerp inclusiviteit dat aan de orde komt is door de prijsuitreiking zelf", legt de kunstenaar uit, die onlangs haar eerste kind verwelkomde met echtgenoot Grant Savoy. "Ik maak deel uit van de ACM Diversity Task Force…. We zijn hiermee begonnen in 2019, en ze hebben meedogenloos gewerkt aan het diversifiëren van de prijzen voor de camera en achter de schermen. En dat blijkt ook uit de prijzen. En ik Ik ben gewoon zo opgewonden om deel uit te maken van die verandering. "

De singer-songwriter vertelde ook aan E! Nieuws waarom zij, de eerste zwarte vrouw die tekende bij UMG's Capitol Records Nashville, gedwongen was om een ​​verschil te maken in countrymuziek.

"Er zijn zoveel mensen: vrouwen, zwarte vrouwen, inheems, Latinx, LGBTQIA +, die een uniek verhaal hebben dat belangrijk is om gehoord te worden en als je mensen dat platform niet geeft, is dat gewoon ronduit naar mijn mening verkeerd, 'legde ze uit. 'Daarom is representatie belangrijk, want er is een klein 7-jarig meisje dat op mij lijkt en deze dromen heeft en als ze zichzelf niet ziet, kan ze dat niet nastreven en kan ze niet leven leven dat voor haar bestemd had kunnen zijn. "