Kim Kardashian kleurt haar haar felrood en ziet er onherkenbaar uit in een verbluffende haartransformatie

26 Nov 2020

Kim Kardashian kleurt haar haar felrood en ziet er onherkenbaar uit in een verbluffende haartransformatie

Sinds ze haar debuut maakte op Keeping Up With The Kardashians, heeft Kim Kardashian West meer haarstijlen geschud dan we kunnen tellen. Van haar iconische platinablonde transformatie tot haar pastelroze fase, er is niet veel dat de ondernemer in haar jaren in de schijnwerpers niet heeft uitgeprobeerd.

En deze week verbaasde Kim, 40, opnieuw fans met een gewaagde kleurverandering die veel aandacht trok op sociale media.

Kim liet haar kenmerkende slanke brunette lokken achterwege en onthulde vuurrood haar terwijl ze poseerde voor een paar uitdagende outfitfoto's.

In de verbluffende kiekjes rockt Kim een ​​rood smokey eye en een rode latex jumpsuit die bij haar nieuwe vurige haarkleur past.

De post haalde meer dan 3 miljoen likes binnen op Instagram, met beroemde vrienden zoals Paris Hilton, Nicki Minaj en Demi Lovato gaven allemaal commentaar op Kim's nieuwe look.

"Dat is hot", merkte Paris op.

Nicki noemde Kim's kapsel "misselijkmakend", terwijl Demi simpelweg opmerkte: "WOOOWWWW."

Kim's fans stroomden ook massaal naar het commentaargedeelte, waardoor vlammenemoji's op de post achterbleven, terwijl anderen haar nieuwe look "gloeiend heet" noemden.

De realityster heeft haar glamourteam getagd op de post, waaronder de beroemde haarstylist Chris Appleton die Kim's vlammende nieuwe look creëerde.

Chris is verantwoordelijk voor vele haartransformaties van beroemdheden, van de chique bob van Jennifer Lopez tot die van Ariana Grande. iconische paardenstaart, en is al geruime tijd bezig met het stylen van Kim's haar.

Hij vergezelde Kim zelfs op haar recente 40e verjaardagsreis met haar beste vrienden en familie.

Terwijl we weten niet zeker of Kim's nieuwe haarkleur er is om te blijven, we nemen aan dat het een pruik is, zoals de ster onlangs in haar verhalen verscheen met haar gebruikelijke donkere lokken.

Praten door de nieuwe KKW Beauty Crystalized-collectie op haar verhalen, probeerde de ster de nieuwe toevoegingen aan haar make-upassortiment terwijl ze een ombre brunette haarstijl rockde.

De ster testte het nieuwe oogschaduwpalet in de collectie , samen met een mini-lipgloss en een pittige roze blos - allemaal onderdeel van haar nieuwe Chris tmas-collectie.

Hoewel KKW Beauty nog niet naar het VK is gekomen, hopen we dat we niet te lang hoeven te wachten, want Kim's zus en schoonheidsmagnaat Kylie Jenner heeft haar huidverzorging al gemaakt lijn Kylie Skin beschikbaar om hier in het VK te kopen.