Maren Morris en Ryan Hurd werken samen voor sexy optreden van 'Chasing After You' bij ACM Awards

19 Apr 2021

Maren Morris en Ryan Hurd werken samen voor sexy optreden van 'Chasing After You' bij ACM Awards

Maren Morris en Ryan Hurd brengen hun liefde en muziek naar het ACM Awards-podium.

Op zondag trouwde het stel - dat in maart 2018 trouwde en de 1-jarige zoon Hayes Andrew - voerde hun duet "Chasing After You" uit in het Ryman Auditorium in Nashville. Het optreden was de eerste keer dat ze samen speelden tijdens een prijsuitreiking.

Afgelopen weekend overlaadde Hurd Morris met liefde op haar 31e verjaardag. "Het is een geweldig jaar geweest, maar je bent een ongelooflijke moeder, partner, artiest en je maakt mijn leven elke dag beter. Ik ben altijd trots op je en ik kijk graag hoe je muziek maakt en het leven leidt dat we leven samen. Cake! Margaritas! HOORAY! ??? ?, "deelde hij op Instagram, samen met een foto uit hun muziekvideo" Chasing After You ".

Bekijk de volledige dekking van de ACM Awards voor PEOPLE om het laatste nieuws te krijgen over een van de grootste avonden van countrymuziek.

Morris, die vorig jaar de vrouwelijke artiest van het jaar won bij de ACM Awards, verdiende dit jaar zes nominaties, waarbij hij de meeste knikken kreeg met Chris Stapleton. Haar hit 'The Bones' is genomineerd voor nummer van het jaar en single van het jaar, en ze is voor de vijfde keer in de categorie vrouwelijke artiest van het jaar.

GERELATEERD: Ryan Hurd praat nieuwe muziek met Vrouw Maren Morris, Fatherhood and Pandemic Fatigue

Voor het eerst bevat elk genomineerd nummer voor de single van het jaar een vrouw (Morris, Miranda Lambert, Gabby Barrett, Carly Pearce en Ingrid Andress).

GERELATEERD: Maren Morris en echtgenoot Ryan Hurd droppen Sweet Duet 'Chasing After You' at the 'Perfect' Time

Er zullen optredens plaatsvinden op verschillende locaties in Nashville, waaronder het Grand Ole Opry House, Ryman Auditorium, The Bluebird Cafe, Station Inn, Bridge Building en op Broadway.

De 2021 ACM Awards worden op zondag live uitgezonden vanuit Nashville van 20-21 uur. ET op CBS en Paramount +.